Monday, 25 August 2014

Daisy Wideshawl






hello and assalamualaikum

Dah berhabuk blog ni haha . btw dah lama tak mengarang, 
and tanak cakap banyak haha. sesiapa yang tengah cari wideshawl yang tengah hot
                   boleh jenguk blog i or instagram @gloryshop_. Macam wideshawl and barang kosmetik yang
                 i jual . okay ni antara HOT SELLING WIDESHAWL . DAISY WIDESHAWL






okay harga dia RM 15 EXCLUDE POSTAGE. act ada banyak colour lagi. mcm hitam
blueblack and banyak lagi. kalau nak tengok boleh terus ke ig i okay ! and kalau nak tgok
orang pakai pon sama just follow @gloryshop_ kalau nak tunggu i upload kat sini maybe lambat.

ok , so ini shj yg i mampu hupdate haha, kalau ade ape-2 nak contact i dengan lebih cepat just 
WHATSAPP  011-23567001 !




bye,wasalam














1 comment:

  1. Cantiknya shawl �� jom join giveaway nia jom

    http://nia-emkay.blogspot.my/2017/06/giveaway-giveaway-by-nia-emkay.html?m=0

    ReplyDelete