Monday, 1 September 2014

REVIEW / TESTIMONI DNARS SKINCARE






Assalamualaikum. Hari ni nak buat review pasal DNARS skincare. Haha okay tak pernah2 nak buat review kan. Actually dnars dh lame bertapak kat Malaysia ni tp baru tahun ni I nak try. I start pakai dalam bulan 5 yg lepas.

Okay ni muka time belom pakai rasanya haha.

Haha muke macam tak bermaya kan. Kusam.  Tapi lepas pakai dnars dah nak masuk lima bulan pakai, so far okay la cerah sikit huhu. Dnars tak menghakis mcm produk lain. Selalunya krim mlm bg effect yg trok kat muka I mcm bengkak kat mata ruam,tapi dnars ni alhamdullilah mmg ok! Hihi 

Cara pemakain pulak, haha I ni tk teratur maklumla student balik kelas tdo je nak cepat. I jrang pkai sabun beras tu sbb sabun tu agak pedih. So pagi cuci muka dgn sabun collagen, pakai toner treatment and krim siang. Pastu sukatila nak apply foundation atau tak. Krim siang ni act dh ckup dh nmpk cerah hehe. Malam pulak cm biase lah pkai krim malam haha. Tapi kalau bab jerawat confirm ada. Tapi ape ape pon puas hatila sbb muka dh cerah sikit wawawa hahaha. Ni pic after struggle pakai haha 

Pic bulan 8


Ntah tk ingat bulan bpe haha




Camne okay tak . Akan setia dnars sampai seven E tutup hehe. Oklaaa tu jee kot. Ni review I tak semua kulit muka sesuai kan.  So selamat mencuba!!










No comments:

Post a Comment